Hei.
Näin entisenä lukiolaisena, raumalaisena ja muuten vain hankalana ihmisenä haluaisin ilmaista ärtymykseni Länsi-Suomen pääkirjoituksen "Aikalisä toivottavasti viilentää tunteita" (31.1. -15) johdosta.


Miksi ihmeessä en saisi ärtyä siitä, että Uotilan koululaisilla on mahdollisuus päästä pois hometiloista? Yleisten hengitystieongelmien puolestahan adressin olen allekirjoittanut. Siitähän adressissa puhutaan. Kiellettiin uotilalaisia muuttamasta parempiin tiloihin. Vaadittiin kaupunkia perumaan koko suunnitelma. Ihan vaan koska voimme.


Toki sivutuotteena olen -näin vahingossa- kysellyt lukiokoulutuksen edusta, ja muuttorumbaratkaisun taloudellisuudesta, mutta tokihan on itsestäänselvää, että lukiokoulutus on minusta aikanaan karsinut halun antaa kellekään mahdollisuuksia parempaan elämään, ja siten motiivini ovat täysin vihan saastuttamat. Mikä muukaan selittäisi suunnattomasti kuohuvia tunteitani? Eikä pidä unohtaa geneeristä ylimielisyyttä, joka nyt vain saa minut katsomaan yläastelaisia sievän nenänvarteni kaarta seuraten.
 

Siispä on erinomaisen ymmärrettävää, että kaupungin ovelasti puoltaessa näitä kurjia yläastelaisia täysin pyyteettömin motiivein, ja lehden tästä objektiivisesti ja kaikkia kuunnellen uutisoidessa minua niin valtavasti keljuttaa. Kaikki kiva kielletään.