Luottorunoilijani halusi listan ihmistyypeistä, jotka jostain syystä ottavat minua päähän.

1. Humanistit. Aiheesta löytyy kirjoitus otsikon 'Kehonrakennusta' alta. 9 tapausta kymmenestä humanistista on humanisteja vain, koska on siistiä voida sanoa olevansa humanisti. Riittävä toiston käyttö artikkelissa selventänee ensimmäisen vastenmielisyyden kohteeni olevan Humanistit.

2. Laiskat paskat. Ne, jotka eivät ole tehneet elämällään mitään, eivät tee mitään, eivätkä haluakaan tehdä sillä mitään. Ryhmän edustajien hyvä puoli on, että jotkut heistä joskus tulevat järkiinsä.

3. Kuupot. Kyllä, luit oikein. Kuupot. Kuuroja vastaan minulla ei ole mitään, mutta kuupous on asennekysymys. Pahinta on, jos kuupo pölisee itse koko ajan.

4. Itsetuntemuksen ammattilaiset. Ne, jotka eivät tiedä, mitä ovat, ja keksivät itse puuttuvat adjektiivit. Kehittyvät itsetuntemuksessa niin taitaviksi, että muistavat olla suvaitsevaisia, kypsiä ja individualisteja, mutta joskus unohtavat nimensä muistikapasiteetin ylittyessä vahvasti

5. Ihmiset, jotka eivät tiedä, mistä puhuvat. Suunnattoman ärsyttävä ryhmä.

6. Tyhjät ihmiset. Ehkä vetää yhteen kaikki ne, jotka herättävät vastenmielisyyden tunteen. Ihmiset, joiden sisällä ei ole mitään. Tähän kuuluvat niin ulkokuoren palvojat kuin sisäisen kauneuden kovaääniset puolustajat, jotka puolustavat sisäistä kauneutta vaikuttaakseensyvällisiltä