Tänään aion tehdä sinusta paremman ihmisen. Opit ymmärtämään, miksi maailma on sellainen, kuin se on. Miksi sinä itse olet sellainen, kuin olet. Miksi näet maailman sellaisena, kuin se on. Miten voit vaikuttaa maailman olemukseen ja toimintaan täysin uudella tavalla.

Pyydän, keskity tähän, lopeta kaikki muu, mitä nyt teet. Tämä Suuri Totuus on vaikutukseltaan niin ainutlaatuinen, että valtiomme johto saattaa kieltää tekstin julkaistuna pitämisen kokonaan. Lue teksti, ja paina se mieleesi vielä, kun se on mahdollista.

Jokainen, joka tämän totuuden on ymmärtänyt, on kokenut valtavan tietoisuuden laajenemisen. Hypyn seuraavalle ymmärtämisen tasolle. Maailmankatsomuksen avartumisen. Mielen kyvyn hahmottaa eri ulottuvuuksia.

Yksinkertaista metodia, jonka pian neuvon, noudattamalla saat mahdollisuuden tehdä maailmasta paremman paikan. Ratkaista ongelmia, jotka vaikeuttavat elämääsi, ja syöksevät simut ahdistuksen mereen. Kamppailla vapauttasi rajoittavia tekijöitä vastaan.

Kuvittele, kuinka muuttuisit yhtäkkiä olosuhteiden orjasta Yksilöksi, jolla on kyky vaikuttaa.  Huomaisit sisäisen voimasi suuruuden. Sinuun kätketyt energiavirrat, joiden sisältämä mahti riittäisi räjäyttämään planeettamme.

Ymmärräthän, että tieto, jonka aion kanssanne jakaa, on vaarallinen, ja siksi valtiollinen nettikyylä saattaa sivustoani asuttavan vallankumouksellisen Totuuden pian saada haravaansa -ja kitkeä.

Ennen kuin neuvon metodini, on minun selvennettävä sen vaikutuksia, jotta ymmärtäisit, millaisen mahdin käsiisi pian luovutan. Oivallus, jonka tulet kokemaan, todennäköisesti innostaa, jännittää ja suorastaan pelottaa sinua. Sen tuomat mahdollisuudet, sen tuoma vastuu.

Tilastollista faktaa. Maa-planeetan väkiluku on 7,5mrd. Hulppea määrä. Suurin osa väestöstä ei metodiani tunne. Mikäli

  • 20% väestöstä noudattaisi metodiani, maailma olisi parempi paikka
  • 20% päätösvaltaisesta väestöstä noudattaisi metodiani, heidät vaiennettaisiin pian
  • 50% väestöstä noudattaisi metodiani, maailma olisi jopa siedettävä paikka
  • 70% väestöstä noudattaisi metodia, planeettamme elinajanodote kasvaisi
  • 100% väestöstä noudattaisi metodiani, Maa-planeetta olisi hieno paikka

Näethän, että metodin toimivuus riippuu paljolti siitä, että kaikki ovat mukana. Muutama yksityinen taho hiljennetään nopeasti, mikäli heillä ei ole muun väestön tukea. Levitä siis Totuuden ilosanomaa mahdollisimman laajalle!

Elämänsä ottaminen omiin käsiin on radikaali askel ihmiselle, ja ympäröivään maailmaan vaikuttaminen muuttaa sinua ja suhdettasi läheisiisi. Tulet huomaamaan muutoksen siinä, miten sinuun suhtaudutaan.

Jotkut alkavat ihailla sinua, jotkut pelätä. Metodi antaa sinulle voimia kestää muutoksen aiheuttamat paineet ja ongelmat.

Tulet myös kokemaan radikaalin muutoksen tavassa, jolla itse katsot muita. He eivät ole enää samoja olentoja, joiden oikkuja olet pelännyt. He eivät ole niitä, jotka pyörittelevät sinua myrskyissään ilman, että itse kykenisit vaikuttamaan.

Opit lukemaan heidän ilmaisujaan eri tavalla, näet, mitä he oikeasti tarkoittavat sanomisillaan. Aistit suunnan, johon keskustelu on menossa, ja opit kontrolloimaan sitä. Tiedät aina ennen toista osapuolta, mitä hän on sanomassa, ja saat täten lisäaikaa miettiä omaa siirtoasi etukäteen.

Metodi, askel askeleelta.

  1. Tunnista olevasi ääliö
  2. Yritä lopettaa ääliönä olo
  3. Tule paremmaksi ihmiseksi

Lisätietoa kolmesta vaiheesta saat ostamalla Salla Kärkkäisen kolme teosta aihetta käsitellen. Trilogian ensimmäinen osa 'Miksi sinä olet oikeasti toivoton ääliö' käsittelee herkästi ja myötätuntoisesti yksilöllisiä piirteitäsi ja sisäisiä voimavaroja. Vain 38,70€!

Toinen osa 'Kuinka lakata toteuttamasta itseään' selvittää sisäisten voimavarojen käyttöönottoa jokaisen persoonan erilaisuuksia kunnioittaen, sekä kannustaen muutoksen raskaalla tiellä eteenpäin. Tarjoushintaan 40,20€!

Kolmas osa 'Entä nyt?' on opas jatkoa ajatellen. Teoksen pääaihe on mieltäsi ja kehitystäsi tukeva propaganda aineisto, joka avartaa oppimiesi taitojen optimaalisen käyttöönoton taitoa. Loistava jatko edellisen opitun lisäksi, edulliseen hintaan 45,70€.

Toimithan nopeasti, monet ovat pyytäneet korottamaan hintoja, jotta vain todelliset idiootit asialle omistautuneet henkilöt voisivat opettamaani metodia hyödyntää.

 

Tekijä ei ole vastuussa metodin toimimattomuudesta tai sen väärinkäytön seurauksista, tai ylipäänsä siitä, että kukaan olisi oikeasti niin hiton tyhmä, että tarjoukseen tarttuisi. Tyhmä ei ole se,, joka myy, vaan se, joka ostaa. Kiitos mielenkiinnosta, ootte ihQui!